Devillers Roumanie

DESPRE NOI

DEVILLERS ROUMANIE S.R.L. este o societate comerciala franceza cu capital integral privat care a fost infiintata in anul 2007 cu sediul in localitatea Huedin, judetul Cluj. Ulterior, in anul 2008 s-a hotarat deschiderea punctului de lucru de la Zalau, devenit operational din ianuarie 2009 si unde ne desfasuram si in prezent activitatea.

De-a lungul celor aproape patru ani de activitate in prezent productia noastra a crescut de la 15 tone realizata in primele luni la 100 tone/luna. Pe termen lung, insa, dorim sa ne dezvoltam pe piata, primul pas fiind stabilizarea firmei in Zalau prin procurarea unui spatiu propriu de productie.

Credem deasemenea ca o buna si durabila dezvoltare trebuie sa se bazeze pe relatii “sanatoase” cu colaboratorii nostri, astfel ca punem un mare accent pe raportul calitate-pret.

In ceea ce priveste productia, aceasta este in proportie de 30% pentru export si 70% pentru colaboratorii nostri din Romania.

Dupa cum am specificat si anterior, accentul pus de noi pe calitate este primordial, astfel ca procurarea materialelor se face atat din Italia, Germania (comenzile aici se fac mai ales pentru tabla de grosime 100 pana la 250) si Franta -de la cele doua societati de acolo cu care colaboram – DEVILLERS LANDRESSE si CUTTING BELFORT – cat si din Romania, fiecare comanda fiind livrata impreuna cu certificatul de calitate al materialelor.

Referitor la preturile practicate de catre societatea noastra, acestea se stabilesc pentru fiecare comanda, piesa in parte in functie de complexitate, materialul cerut, grosimea tablei folosite, marimea comenzii s.a. ; asadar nu putem vorbi de un pret fix per kg decat dupa analizarea cererilor de pret primite de la clienti. In orice oferta de pret includem debavurarea pieselor si ambalarea. In ceea priveste transportul, insa, de cele mai multe ori acesta cade in sarcina cumparatorului, nefiind inclus in pretul comenzii. Termenul de executie al comenzilor primite il stabilim de comun acord cu partenerii in functie de marimea si complexitatea comenzii, iar in situatii exceptionale si in functie de disponibilitatatea pe stoc a materialului solicitat.

Privitor la conditiile si termenele de plata, in cea mai mare parte lucram cu file CEC si Bilete la ordin pentru o siguranta sporita in ceea ce priveste incasarile si planificarea platilor. Termenele de incasare / plata le stabilim deasemenea de comun acord cu partenerii nostri.

Va multumesc pentru atentia acordata acestei sumare prezentari!

Cu deosebita consideratie,
Administrator LHOMME JEAN MICHEL